Full width Top advertisement

Plugins

Minecraft

Post Page Advertisement [Top]

Ziraat Bankası Saat Kaçta Açılıyor?

Ziraat Bankası Açılış Saati

Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor? Ziraat Banka çalışma saatleri nedir? Bu makalemizde Ziraat Bankası’nın çalışma saatlerini sizler aktarıyoruz ve bilgi sahibi olmanızı sağlıyoruz.

Ziraat Bankası Açılış Kapanış Saati 2020

Türkiye’deki üç kamu bankasından bir tanesi olan Ziraat Bankası, 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde Mithat Paşa tarafından kuruldu. 1920’de TBMM’nin açılmasından sonra TBMM kontrolünde bulunan yerlerdeki şubeler Ankara şubesine bağlandı. 1922’de İzmir ve İstanbul teşkilatları da Ankara’ya tabi oldu ve banka tekrar bütünlüğe kavuştu. 1924 yılında çıkarılan kanunla banka, bir devlet kurumu olmaktan çıkarılıp bir anonim şirket haline geldi.
Ziraat Bankası’nın New York, Londra, Bakü, Sofya, Tiflis, Bağdat, Erbil, Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, Akdoğan, Karakum, Karaoğlanoğlu,  Atina, İskele, Gönyeli, İskeçe, Rodos, Gümülcine ve Cidde’de şubeleri, Karaçi ve Tahran’da ise temsilcilikleri bulunmakta.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2020

Ziraat Bankası şubeleri hafta içi her gün saat 09:00’da açılıyor saat 12:30’da öğle molasına giriyor. Saat 13:30’da kapılarını yeniden açan Ziraat Bankası saat 17:30’da kapanıyor.

Ziraat Bankası Telefon Numarası

Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine ulaşmak için 0850 220 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat hizmet vermekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]