Full width Top advertisement

Plugins

Minecraft

Post Page Advertisement [Top]

Twitch Kan Kaybetmeye Devam Ediyor

Twitch’in en büyük yayıncısı Ninja’yı geçtiğimiz yaz aylarında transfer eden Microsoft’un sahibi olduğu Mixer, bünyesine yeni isimleri katmaya devam ediyor. Oyun yayın platformu bu kez de Fortnite yayıncısı Ewok’u bünyesine kattı.
Microsoft, Twitch’le ve platformun sahibi olan Amazon’la rekabet etmek için kendi oyun yayın platformu Mixer’i kullanıma sundu. Ancak rekabet konusunda bir türlü elini güçlendiremedi. Şirket, rakibiyle benzer özellikleri kullanıcılarına sunsa da Twitch’in kullanıcı tabanı her zaman daha geniş kalmayı başardı. Microsoft’un yeni taktiği ise popüler Twitch yayıncılarını Mixer’e özel yayın yapmaları için transfer etmeleri oldu.
Geçtiğimiz aylarda Twitch’in en çok izlenen yayıncısı olan Ninja’yı sadece Mixer’e özel yayın yapması için transfer eden Microsoft’un yeni hamlesi Ewok’u kapmak oldu. 14 yaşındaki Fortnite yayıncısı Twitter hesabından yaptığı açıklamada Microsoft’a katıldığını duyurdu. Ewok’un Mixer sayfası saatler içerisinde 10 bin takipçiye ulaşmayı başardı ki bu da Microsoft’un bu sefer doğru yolda olduğunu gösteriyor olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]